Om oss

Vi har lang erfaring innen teknisk salg og leverer kvalitetsutstyr og løsninger til i hovedsak vann / avløp og akvakultur.

Prøv oss! Vi tar gjerne en utfordring.

Etter en lang og læringsrik periode i bransjen valgte vi i 2019 å starte opp Meta Greentech AS. Dette for å være mer fleksible og tilpasningsdyktige for markedet.

Vårt fokusområde er vannapplikasjoner, måling og dosering. Herunder vann og avløpsanlegg, akvakultur, loggestasjoner etc.

Med ca. 70 års samlet erfaring innen instrumentering og vannapplikasjoner, kan vi levere skreddersydde og konkurransedyktige løsninger. Vi gir grundig opplæring / kurs i måleteknikk som sikrer optimal bruk og utnyttelse av utstyret.

Vi har i tidlig fase fått med oss anerkjente samarbeidspartnere, herunder WTW, der vi besitter høy produkt og applikasjonskompetanse. Vi har alle jobbet med salg av WTW produkter / applikasjoner siden 2001. Fra januar 2021 har vi opprettet en serviceavdeling og vi utfører service, internt og eksternt, for alle produktene vi leverer.

Vi vil fortløpende jobbe med å utvikle sortimentet med andre kvalitetsprodukter ut ifra markedets behov.

Vi er konkurransedyktige på løsninger / pris og har stor produktkunnskap.

META Greentech AS vil, sammen med våre kunder, utvikle seg i takt med markedets behov og krav.

Møt vårt team

Knut Arne Thoresen
Daglig leder
Knut Arne er gründer og daglig leder. Han tar strategiske beslutninger og har faglig ansvar. Han har jobbet med teknisk salg siden 1996 og har opparbeidet seg stor kompetanse på online instrumentering.
Øistein Låhne Andersen
Salg og marked
Øistein er gründer og medeier i bedriften. Han har over 19 års erfaring i bransjen og er ansvarlig for produkt og marked for bedriften.
Gjermund Lunden
Service og salg
Gjermund er vår nye servicesjef. Han har lang fartstid i bransjen, både med salg og service på online, felt og laboratorieinstrumenter.