Om oss

Vi har lang erfaring innen teknisk salg og leverer kvalitetsutstyr og løsninger til i hovedsak vann / avløp og akvakultur.

Prøv oss! Vi tar gjerne en utfordring.

META Greentech AS ble grunnlagt i 2019 av Knut Arne Thoresen og Øistein Låhne Andersen.

Vårt fokusområde er vannapplikasjoner, måling og dosering. Herunder vann og avløpsanlegg, akvakultur, loggestasjoner etc.

Med vår lange erfaring innen instrumentering og vannapplikasjoner, kan vi levere skreddersydde og konkurransedyktige løsninger. Vi gir grundig opplæring / kurs i måleteknikk som sikrer optimal bruk og utnyttelse av utstyret.

Vi har i tidlig fase fått med oss anerkjente samarbeidspartnere, herunder WTW, der vi besitter høy produkt og applikasjonskompetanse. Vi har alle jobbet med salg av WTW produkter / applikasjoner siden 2001. Fra januar 2021 har vi opprettet en serviceavdeling og vi utfører service, internt og eksternt, for alle produktene vi leverer.

Vi vil fortløpende jobbe med å utvikle sortimentet med andre kvalitetsprodukter ut ifra markedets behov.

Vi er konkurransedyktige på løsninger / pris og har stor produktkunnskap.

META Greentech AS vil, sammen med våre kunder, utvikle seg i takt med markedets behov og krav.

Møt vårt team

Øistein Låhne Andersen
Salg og marked
Øistein er gründer og daglig leder i bedriften. Han har over 19 års erfaring i bransjen og er ansvarlig for produkt og marked for bedriften.
Gjermund Lunden
Service og salg
Gjermund er vår nye servicesjef. Han har lang fartstid i bransjen, både med salg og service på online, felt og laboratorieinstrumenter.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle